[quote="NIKOI-B"]
а и като скачах не бях напушен,ама съм виждал един фриенд как се разцепи и тои по глава

!а за останалите батковци на колела,които се изразяват с остроумие ще кажа че си права квото си искам!
[/quote]
Не много отдавна с годеницата бяхме на едно парти, тя изсмука за отрицателно време цяла бутилка уиски, скочи в пикапа и се изнесе да демонстрита умения въртейки осморки из градинките баш в центъра на университета, в процеса на което отнесе 6 или 7 лампи (добре че бяха малки, а не високи стълбове) и в крайна сметка за малко да се преобърне когато машината поднесе на мократа трева и се изсипа по стълбите странично. Доколкото си я познавам 100% й е било яко весело, особено след пързулаването стълбите чак подскачаше от кеф, обаче това не променя факта че цялото изпълнение си беше пример на абослютна глупост и безотговорност и само лудия й късмет я отърва. Твоето каране без каска е не по-малко безотговорно, вярно че сега като си на сигурно пред компютъра нещата не изглеждат никак страшни, ама я се сети какво си мислеше в момента на падането ти? Бас хващам че не ти е било весело, ама никак. Даже си има психологичска диагноза за твоето състояние, посттравматично не-знам-си-какво, общо взето идеята е че като преживееш нещо сериозно и се отървеш леко почваш да се чустваш неуязвим и ставаш смел до глупост - да, ама не си неуязвим, и това че веднъж ти се е разминало съвсем не значи че късмета ще те споходи и при следващото ти изпълнение. Много ясно че можеш да правиш каквото си щеш, това никой не ти го отрича - въпроса е струва ли си риска? Защото сцепването на глава е най-малкия ти проблем, я си помисли тая глава как е закрепена към тялото

Да, врата ти също е доста уязвим, а покрай него и гръбнака и всички нерви минаващи през него, ако си повредиш гръбнака е твърде вероятно да останеш парализиран за цял живот - искаш ли да прекараш следващите 50+ години като зеленчук? Не ме разбирай погрешно, не ти набивам клинци само за да се намирам на приказка, просто се опитвам да ти покажа защо повечето колеги тук така ти скочиха. Айде със здраве, и следващия път слагай каска за да не се появи още една тема като тая за заралийчето в общия форум.