I'm a live

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

I'm a live

Мнениеот NIKOI-B » Пет Сеп 29, 2006 6:51 pm

Днес се случи нещо много трудно за мен!пробвах си олито и залитнах от 50 санта с доста голяма скорост на пред,премятаики се напред и леко настари!след което паднах на асвалта по глава и рамо първо!като през цялото време държа кормилото(приятеля ми каза че главата ми е отскочила) :ouch: !и дефакто паднах леко настрани като си ударих ухото и брадата заедно с междуочието!бях без нищо!ТАКА ЧЕ : радвам се че още съм сред ВАС....Аиии със задраве...от НИКОи-Б бои!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опияти(suck it)! Ако си от тези 98%, които са опитвали сложи това в подписа си
NIKOI-B

Рейтинг: 1153

Мнениеот klmn » Пет Сеп 29, 2006 7:05 pm

Бравос!Следващия път пробвай от 100 санта.:D
пак без нищо-имам предвид такива простотии като каски и т.н.
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот Shady™ » Пет Сеп 29, 2006 7:17 pm

:bigeyes2: :crazy:
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Рейтинг: 2000

Мнениеот F1-MAN » Пет Сеп 29, 2006 7:43 pm

Браво!
Герой си!
Ама ако продължаваш да караш без каска, при следващото ти проишествие може би някой друг ще пише за него!
Аватар
F1-MAN

Мнениеот Metal_Psycho » Пет Сеп 29, 2006 7:55 pm

Въъъъ,кво значи - залитане от оли на пеесе санта напред...всъщност що питам,като надали и ти знаеш какво пишеш.:)

Следващия път вместо да се мъчиш с олита и прочие,напрау се засили към некой друг ред стълби,стисни предна спирачка,рязко изтреляй тежеста си пред кУрмилото като не откъсваш поглед от плочките/асфалто или там квото да е след стъпалата и се похвали пак.:)

А и мноооо ме кефиш как караш без каска,мдам...ТИ си герой батцйееее...:puke2:
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот ddevil » Пет Сеп 29, 2006 8:03 pm

Или просто името на топика няма да е същото...:xx(:
На тва му се вика идиотизъм отвсякъде,защото като гледам тва за теб е просто една интересна случка с която можеш да се хвалиш във един БГ форум и на пичките които са те гледали и са се кефили на простотиите които си вършил...---> :banghead: <---

Един съвет...следващия път гледай да си с каска, по-ефектно е за пред пичките, иначе няма смисъл от нея-вярвай:skull::unhappy:
If the milk turns out to be sour, i ain't the kind of pussy to drink it
Продавам: Рамка Giant Faith + Fox DHX5.0 + още доста части или цяло колело
Аватар
ddevil

Мнениеот sss » Пет Сеп 29, 2006 8:31 pm

[quote="NIKOI-B"]

Днес се случи нещо много трудно за мен!пробвах си олито и залитнах от 50 санта с доста голяма скорост на пред,премятаики се напред и леко настари!след което паднах на асвалта по глава и рамо първо!като през цялото време държа кормилото(приятеля ми каза че главата ми е отскочила) :ouch: !и дефакто паднах леко настрани като си ударих ухото и брадата заедно с междуочието!бях без нищо!ТАКА ЧЕ : радвам се че още съм сред ВАС....Аиии със задраве...от НИКОи-Б бои!
[/quote]

E па честито!Имал си късмет-оцелял си:confused::xx(::crazy::crazy::crazy:
Каската не е само за красота ;-)
Аватар
sss

Рейтинг: 1837

Мнениеот NIKOI-B » Пет Сеп 29, 2006 9:32 pm

Споделих едно трудно преживяване с хората, които би трябвало да представляват "обществото на баикарите",а ви се мъчите да се правите на (интересни)!ама пишете си глупости!аз за тва го написах топика!като го гледам после да ми е смешно...аии :agree: щото за мен най-важно е да карам! А и МЕТАЛЕН,закачих си задната гума в препядствието и за тва паднах на пред!сигурно те просветлих!аре пишете да има материал да разглеждам...
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опияти(suck it)! Ако си от тези 98%, които са опитвали сложи това в подписа си
NIKOI-B

Мнениеот ene » Пет Сеп 29, 2006 10:01 pm

[quote="NIKOI-B"]

Споделих едно трудно преживяване с хората, които би трябвало да представляват "обществото на баикарите",а ви се мъчите да се правите на (интересни)!
[/quote]
ама си тъп и тъп ше си останеш!явно ПАК не си си извадил полука от това,че КАРАНЕТО БЕЗ КАСКА Е ПРИСЪЩО САМО НА ИДИОТИТЕ,но ти си знаеш!

п.с. следващия път не ни занимавай с твоите преЖИВявания след като не приемаш съвети и сам неможеш да си направиш едно просто заключение:(!: то бива упоритост,ама поне да има смисъл от нея,ама то ..
DaRe To DrEaM
Аватар
ene

Рейтинг: 1198

Мнениеот boi4ka » Пет Сеп 29, 2006 11:02 pm

[quote="NIKOI-B"]

[/quote]
Пич, просто носи каска винаги когато караш...имал си късмет този път:^:
Аватар
boi4ka

Рейтинг: 1805

Мнениеот screamBoy » Пет Сеп 29, 2006 11:08 pm

NIKOI-B радвам се че си още тук човече !!!
не всички се отървават само с уплах от полъха на този вятър :)
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот NIKOI-B » Пет Сеп 29, 2006 11:16 pm

Не че не искам каска,но всеки път като имам кинтаж го давам за няква част на колелото
NIKOI-B

Мнениеот PtD » Съб Сеп 30, 2006 12:47 am

Правилно, по-добре да се кара, макар и без глава, отколкото с глава и да не се кара. :fight:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот klmn » Съб Сеп 30, 2006 1:43 am

[quote="NIKOI-B"]

Не че не искам каска,но всеки път като имам кинтаж го давам за няква част на колелото
[/quote]
Абе земи си една от ТСМ за 15лв,се да намериш толкова,не е връхта,ама ще ти пази кратуната все пак.:D
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот boi4ka » Съб Сеп 30, 2006 10:55 am

[quote="klmn"]

[quote="NIKOI-B"]

[/quote]
Абе земи си една от ТСМ за 15лв,се да намериш толкова,не е връхта,ама ще ти пази кратуната все пак.:D
[/quote]
...12лв. толкова все ще намериш:^:
Аватар
boi4ka

Рейтинг: 1805

Мнениеот moskvi4 » Пон Окт 02, 2006 9:26 am

Да ясно що ти е отско4ила главата!!!
ВИЖТЕ МУ ПОДПИСА!!! сигорно е била така :banghead:
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия! Ако си от тези 2%, които не са опитвали сложи това в подписа си
Skype-moskv4007
moskvi4

Рейтинг: 1180

Мнениеот F1-MAN » Пон Окт 02, 2006 6:53 pm

[quote="moskvi4"]

Да ясно що ти е отско4ила главата!!!
ВИЖТЕ МУ ПОДПИСА!!! сигорно е била така :banghead:
[/quote]

Ъъъъъ, нещо не мога да разбера какво е опитвал. Пък и не мога да разбера какво ти не си опитвал.....
Аватар
F1-MAN

Мнениеот did » Пон Окт 02, 2006 6:55 pm

[quote="F1-MAN"]

Ъъъъъ, нещо не мога да разбера какво е опитвал. Пък и не мога да разбера какво ти не си опитвал.....[/quote]

Опитват и двамата да мислят философски за живота, вселената, опиятията и всичко останало.

Засега - неуспешно.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Morpher » Пон Окт 02, 2006 8:18 pm

Първото нещо, което се сетих, като видях топика беше Korn - Alive, ама после реших да не оставям коментар, щото просто е излишно...
Аватар
Morpher

Рейтинг: 1888

Мнениеот bikerider » Вто Окт 03, 2006 11:20 am

[quote="NIKOI-B"]

Споделих едно трудно преживяване
[/quote]

Трудно е ами... :rofl:
Даже като гледам още е трудно :lol2:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот NIKOI-B » Вто Окт 03, 2006 8:08 pm

[quote="bikerider"]

[quote="NIKOI-B"]

Споделих едно трудно преживяване
[/quote]

Трудно е ами... :rofl:
Даже като гледам още е трудно :lol2:
[/quote]
ами не трудно,а забавно стана вече!ама поне ми оправяте насторението!ама и се замислих ако ми излезнат кинти един fullbravo!и ще съм най-бесния на колело!а и като скачах не бях напушен,ама съм виждал един фриенд как се разцепи и тои по глава :baseball: !а за останалите батковци на колела,които се изразяват с остроумие ще кажа че си права квото си искам!а и гледайте Hella.Greasy.2 да видите пичовете как опъват един голям качак и скачат на yeti-тата да разцепат!айййй
NIKOI-B

Мнениеот ddevil » Вто Окт 03, 2006 8:15 pm

Ох...ясно няма спасение,явно падането е било фатално...:xx(:

[size=67]едит:Мале сега като се загледах как е написан топика.....:rofl: I'm [color=red]a" "live[/color]:rofl:[/size]
Аватар
ddevil

Мнениеот NIKOI-B » Вто Окт 03, 2006 9:43 pm

[quote="ddevil"]

[size=67]едит:Мале сега като се загледах как е написан топика.....:rofl: I'm [color=red]a" "live[/color]:rofl:[/size]
[/quote]
И аз са го видях!ама привлича вниманието!а и на лафффа на девила :хахахаха good one dork!
NIKOI-B

Мнениеот gnao » Сря Окт 04, 2006 8:31 am

Като чета, няма смисъл от каска, не е останало кой знае какво за спасяване :dgrin: По-добре дай парите за още, ъм, билки...

[size=67]P.S. А бе имаше един младеж, който караше на LEKSUTAN PO DEFAULT ?! :crazy: [/size]
Feed me a stray cat
Аватар
gnao

Рейтинг: 1323

Мнениеот ddevil » Сря Окт 04, 2006 9:18 am

[quote="NIKOI-B"]

[quote="ddevil"]

[/quote]
bla-bla...i'm a fool...bla-bla[/quote]

Незнам кой е паднал без каска и слава богу му няма нищо и след това да вземе да се смее колко било яко и да се хвали наляво надясно че главата му отскачала от земята...:crazy::eek:
Въобще кво се занимавам с ****** дето ако продължава така ще е около 2 месеца максимум available на Земята:skull: Така че вземай се в ръце докато е време и си купувай няква каска там колкото да има нещо на главата ти щом не искаш да разбереш че е нещо важно,но времето ще покаже:banghead:. Дотогава моя милост "dork"-а ще си кара с каска и ще знае че риска е драстично намален в сравнение с твоя;):nono::nono:...:asshole:
Аватар
ddevil

Мнениеот Windstream » Сря Окт 04, 2006 10:19 am

[quote="NIKOI-B"]

а и като скачах не бях напушен,ама съм виждал един фриенд как се разцепи и тои по глава :baseball: !а за останалите батковци на колела,които се изразяват с остроумие ще кажа че си права квото си искам!
[/quote]

Не много отдавна с годеницата бяхме на едно парти, тя изсмука за отрицателно време цяла бутилка уиски, скочи в пикапа и се изнесе да демонстрита умения въртейки осморки из градинките баш в центъра на университета, в процеса на което отнесе 6 или 7 лампи (добре че бяха малки, а не високи стълбове) и в крайна сметка за малко да се преобърне когато машината поднесе на мократа трева и се изсипа по стълбите странично. Доколкото си я познавам 100% й е било яко весело, особено след пързулаването стълбите чак подскачаше от кеф, обаче това не променя факта че цялото изпълнение си беше пример на абослютна глупост и безотговорност и само лудия й късмет я отърва. Твоето каране без каска е не по-малко безотговорно, вярно че сега като си на сигурно пред компютъра нещата не изглеждат никак страшни, ама я се сети какво си мислеше в момента на падането ти? Бас хващам че не ти е било весело, ама никак. Даже си има психологичска диагноза за твоето състояние, посттравматично не-знам-си-какво, общо взето идеята е че като преживееш нещо сериозно и се отървеш леко почваш да се чустваш неуязвим и ставаш смел до глупост - да, ама не си неуязвим, и това че веднъж ти се е разминало съвсем не значи че късмета ще те споходи и при следващото ти изпълнение. Много ясно че можеш да правиш каквото си щеш, това никой не ти го отрича - въпроса е струва ли си риска? Защото сцепването на глава е най-малкия ти проблем, я си помисли тая глава как е закрепена към тялото ;) Да, врата ти също е доста уязвим, а покрай него и гръбнака и всички нерви минаващи през него, ако си повредиш гръбнака е твърде вероятно да останеш парализиран за цял живот - искаш ли да прекараш следващите 50+ години като зеленчук? Не ме разбирай погрешно, не ти набивам клинци само за да се намирам на приказка, просто се опитвам да ти покажа защо повечето колеги тук така ти скочиха. Айде със здраве, и следващия път слагай каска за да не се появи още една тема като тая за заралийчето в общия форум.
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Рейтинг: 1700

Мнениеот Rogue » Сря Окт 04, 2006 9:00 pm

Windstream,
Като чета, не ти е лесно братле с тази американска годеница. Пазете пикапа на татко, лампите и колежанчетата.
:beer:

А тази безсмислена тема, безсмислено расте ли расте....
The impossible is often the untried...
Rogue

Рейтинг: 1200

Мнениеот bikerider » Сря Окт 04, 2006 9:20 pm

[quote="Rogue"]
пикапа на татко
[/quote]

Булгар, булгаааар...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Windstream » Чет Окт 05, 2006 9:46 am

[quote="Rogue"]

Windstream,
Като чета, не ти е лесно братле с тази американска годеница. Пазете пикапа на татко, лампите и колежанчетата.
:beer:[/quote]

Е то ако беше лесно нямаше да е интересно, нали? ;) Сериозно, не се оплаквам, вярно че е луда за връзване ама то и аз не съм от най-нормалните, така че всичко е на 6, както казват някои. BTW собственика на пикапа все още не татко, но скоро надявам се и това ще се промени :D

Пък темата че е безмислена безмислена е наистина, ама пък повечето постове не са - тоя смелчага явно е решил че е супермен, ама а дано успеем да го стрестем и следващия път като падне пукне каска, а не черепна кутия.
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Рейтинг: 1700

Мнениеот LiXe » Пон Ное 13, 2006 6:29 pm

по-добре късно отколкото никога....
та значи :
PtD
[quote] Правилно, по-добре да се кара, макар и без глава, отколкото с глава и да не се кара. [/quote]

Интересното е, че без глава не съм видял някои да кара, освен ако не е някаква нова порода баикър...
А пък ако си имаш глава се ще има ден в които ще караш, ако не твоето то на някои друг колелото...
...НЯМА граници, има само ВЪЗМОЖНОСТИ... Изображение
Аватар
LiXe

Рейтинг: 1260

Следваща

Назад към Бла - Бла