@axelmax
Той човека си каза че се опитва да пази доколкото може, ама бива ли пък заради нечий потенциален дискомфорт да ходи да кара някъде съвсем на майната си? Аз между впрочем също го имам този проблем, на ATV-тата резревоарите им са доста малки и трябва първо да ги закараме горе и тогава да им се кефим, превоза ни обаче е леко огромен Додж Рам с 35-инчови "блатни" гуми - еми минахме три пъти по един черен път и вече коловозите са готови

Последния път пробвахме с нормални нископрофилни (на съседа Шевролета цял следобед седя на трупчета

) - доникъде не стигнахме, добре че големите още бяха отзад та след кратка схватка с болтовете пак бяхме operational. Е какво сега, да вземем да не караме ли? Или пък да закачим по един допълнителен резервоар на ATV-тата, ми че то тогава още по-зле ще стане - сега поне само пътя разораваме, а иначе и пътеките ще отидат.
@HellRaider
Сигурно си прав за гумите, аз офроуд карам 4х4 вседеходче тъй че проблеми със сцеплението нямам дори с полугладките гуми

... от мотоциклетите пък само с шосейни кръстосвачи (тип Харли, но не чопъри) се занимавам, така че нямам опит с буксуването в мека почва (засега

).
@Kizzo
То правилото е хубаво, само дето понякога просто не може да не оставиш следи - ей преди няколко часа за малко да се метна в едно дере, откъде да знам че тъпата пътека прави толкова остър завой? Благодарение на гения който я е правил (щото е изкуствена) оставих такава следа че все едно трактор е минавал... Тия дни смятам пак да се поразходя дотам и да пооправя нещата, ама ако завали преди това шоуто ще е голямо
Общо взето номера май наистина е в разнообразяването на маршрутите - затова и в неделя (ако времето е хубаво) с мойте ненормалници ще направим към 10км отклонение само и само да не катерим пак от същото място, щото след още няколко минавания с пикапа и година няма му стигне да се въстанови

Щом и витошките мотористи правят така значи всичко е ОК (доколкото е възможно де

) и наистина няма никакъв смисъл заяжданията да продължават.