Admin написа:Ето, ти например напоследък не пропускаш да демонстрираш по най-явен начин неприязненото си отношение към хората от Пловдив.
Само дето и в заяждането има някаква скрита наслада май
TOYAGA написа:Admin написа:Ето, ти например напоследък не пропускаш да демонстрираш по най-явен начин неприязненото си отношение към хората от Пловдив.
Не, не напоследък, а по принцип. Но не към хората, а към комплексарите от Пловдив. Тва са две различни неща.![]()
Например с какво точно "слабоумните" им пречат да си обсъждат "умни теми", без да хабят ценно време
Докторе, ти не си доктор по медицина. Ще почакам диагнозата на Котката.did написа:Kitolino, не му се връзвай на NC, той е данъчен, а и е бивш митничар. Прояви разбиране към хората с проблеми!
NovemberCharlie написа:Да не се допуска за член на форума лице
sss написа:Ейй пак убава тема се е завихрила тукС интерес ще наблюдавам развръзката .А за участниците в нея по
от мен .
Не съм забравилbikerider написа:NovemberCharlie написа:Да не се допуска за член на форума лице
Да ти напомня само, че тук се регистрират nick-ове, а не физически лица с личните си данни
Освен ако Admin не отвори една зала, в която физически да наблюдава като квестор кой какво пише в теста, не виждам как точно ще се гарантира достоверността на резултатите.
С други думи - малко утопична идея:beer:
TheUndertaker написа:sss написа:Ейй пак убава тема се е завихрила тукС интерес ще наблюдавам развръзката .А за участниците в нея по
от мен .
Абе на тебе няма ли да ти свършат бирите някогаСамо раздаваш кога ша ги пиим
TheUndertaker написа:@sss:
Абе на тебе няма ли да ти свършат бирите някогаСамо раздаваш кога ша ги пиим
Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта