Само дето и в заяждането има някаква скрита наслада май

Admin написа:Ето, ти например напоследък не пропускаш да демонстрираш по най-явен начин неприязненото си отношение към хората от Пловдив.

TOYAGA написа:Admin написа:Ето, ти например напоследък не пропускаш да демонстрираш по най-явен начин неприязненото си отношение към хората от Пловдив.
Не, не напоследък, а по принцип. Но не към хората, а към комплексарите от Пловдив. Тва са две различни неща.
 А аз познавам достатъчно добре доста от тях, за да си позволя да твърдя точно обратното. Освен това, комплексар е нещо съвсем, ама съвсем субективно. А твоите критерии за не-комплексар очевидно са сред най-високите. Което с нищо не променя положението, защото това, което го има обективно е следното: един човек си позволява да обижда и нагрубява цяла група други хора. Нормално е това да доведе до ответни реакции, реплики, дуплики и в крайна сметка до множество враждебни отношения. Заради субективното мнение/настроение на един човек.
 А аз познавам достатъчно добре доста от тях, за да си позволя да твърдя точно обратното. Освен това, комплексар е нещо съвсем, ама съвсем субективно. А твоите критерии за не-комплексар очевидно са сред най-високите. Което с нищо не променя положението, защото това, което го има обективно е следното: един човек си позволява да обижда и нагрубява цяла група други хора. Нормално е това да доведе до ответни реакции, реплики, дуплики и в крайна сметка до множество враждебни отношения. Заради субективното мнение/настроение на един човек. 
 И, разбира се, тези излишни дрязги са само една от причините. Но за съжаление са от причините, върху които аз трудно мога да въздействам, защото когато разни хора предпочитат да се заяждат и да се карат с другите, триенето и другите мерки не помагат.
 И, разбира се, тези излишни дрязги са само една от причините. Но за съжаление са от причините, върху които аз трудно мога да въздействам, защото когато разни хора предпочитат да се заяждат и да се карат с другите, триенето и другите мерки не помагат.
Например с какво точно "слабоумните" им пречат да си обсъждат "умни теми", без да хабят ценно време

Докторе, ти не си доктор по медицина. Ще почакам диагнозата на Котката.did написа:Kitolino, не му се връзвай на NC, той е данъчен, а и е бивш митничар. Прояви разбиране към хората с проблеми!

С интерес ще наблюдавам развръзката .А за участниците в нея по
  С интерес ще наблюдавам развръзката .А за участниците в нея по   от мен .
  от мен .
NovemberCharlie написа:Да не се допуска за член на форума лице

:beer:
:beer:
sss написа:Ейй пак убава тема се е завихрила тукС интерес ще наблюдавам развръзката .А за участниците в нея по
от мен .
 Само раздаваш кога ша ги пиим
 Само раздаваш кога ша ги пиим 

Не съм забравилbikerider написа:NovemberCharlie написа:Да не се допуска за член на форума лице
Да ти напомня само, че тук се регистрират nick-ове, а не физически лица с личните си данни
Освен ако Admin не отвори една зала, в която физически да наблюдава като квестор кой какво пише в теста, не виждам как точно ще се гарантира достоверността на резултатите.
С други думи - малко утопична идея:beer:
 . А и идеята е ясно, че е утопична.  Макар, че това със залата ми допадна
. А и идеята е ясно, че е утопична.  Макар, че това със залата ми допадна 

TheUndertaker написа:sss написа:Ейй пак убава тема се е завихрила тукС интерес ще наблюдавам развръзката .А за участниците в нея по
от мен .
Абе на тебе няма ли да ти свършат бирите някогаСамо раздаваш кога ша ги пиим
 Иначе ще се  пият като си дойда по родно му
  Иначе ще се  пият като си дойда по родно му  

TheUndertaker написа:@sss:
Абе на тебе няма ли да ти свършат бирите някогаСамо раздаваш кога ша ги пиим

Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 29 госта