did написа:Admin, моля те, не пиши ферман!
NovemberCharlie написа:Ти си собственик, ти решаваш кое е важно, полезно, практично...Аз само обръщам внимание на факти, които считам за неприемвливи.
"Ти си собственик" се отнасяше за admin, не за теб. Все още не си собственик на сайта и на форума.Teodor40 написа:NovemberCharlie написа:Ти си собственик, ти решаваш кое е важно, полезно, практично...Аз само обръщам внимание на факти, които считам за неприемвливи.
Как да ти се обясни, че е време да се спре!?!? Не ме интересува кой си и за мен въпросът е приключен понеже явно поука не можеш да си вземеш. Както каза bikerider при един културен разговор може нещата да се изгладят и да има толерантност. Ти явно си и над тези неща. Нямам намерение да ти се извинявам нито пък да се хабя да пиша. Прави си каквото си искаш, обиждай който и за каквото си искаш!
Admin написа:did написа:Admin, моля те, не пиши ферман!
Няма, само накратко![]()
Alien написа:Не, вие се побърквате всичките... като малки деца сте!
NovemberCharlie написа:Alien написа:Не, вие се побърквате всичките... като малки деца сте!![]()
![]()
Нали знаеш, разликата е само в цената на играчките. Е, и в правописа.
И в броя прочетени книги.И в още хиляди неща.
Няма повече. Обещавам!Alien написа:NovemberCharlie написа:Alien написа:Не, вие се побърквате всичките... като малки деца сте!![]()
![]()
Нали знаеш, разликата е само в цената на играчките. Е, и в правописа.
И в броя прочетени книги.И в още хиляди неща.
Не ми се оправдавай! Как може да му се връзваш толкова?! Баси, голям човек си, дръж се като такъв.
Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта