did написа:Admin, моля те, не пиши ферман!

Онази идея беше само за нефорумната част от сайта и се радвам, че не се стигна до такъв вариант.
 Онази идея беше само за нефорумната част от сайта и се радвам, че не се стигна до такъв вариант. 

Не казвам, че има виновни, защото във всеки един момент можеше някой от участващите да промени хода на нещата, но не съм аз този, дето да казва на кого как точно да се държи.
 Не казвам, че има виновни, защото във всеки един момент можеше някой от участващите да промени хода на нещата, но не съм аз този, дето да казва на кого как точно да се държи. 

, което не е критика и при някакво нормално съотношение на "пораснали" спрямо "подрастващи" сигурно дава резултат, обаче тук всяка година се появяват нови генерации карачи, от вече старите половината поне така и не "узряват" и в един момент има повече СПАМ от колкото матриал.
 , което не е критика и при някакво нормално съотношение на "пораснали" спрямо "подрастващи" сигурно дава резултат, обаче тук всяка година се появяват нови генерации карачи, от вече старите половината поне така и не "узряват" и в един момент има повече СПАМ от колкото матриал.
NovemberCharlie написа:Ти си собственик, ти решаваш кое е важно, полезно, практично...Аз само обръщам внимание на факти, които считам за неприемвливи.

"Ти си собственик" се отнасяше за admin, не за теб. Все още не си собственик на сайта и на форума.Teodor40 написа:NovemberCharlie написа:Ти си собственик, ти решаваш кое е важно, полезно, практично...Аз само обръщам внимание на факти, които считам за неприемвливи.
Как да ти се обясни, че е време да се спре!?!? Не ме интересува кой си и за мен въпросът е приключен понеже явно поука не можеш да си вземеш. Както каза bikerider при един културен разговор може нещата да се изгладят и да има толерантност. Ти явно си и над тези неща. Нямам намерение да ти се извинявам нито пък да се хабя да пиша. Прави си каквото си искаш, обиждай който и за каквото си искаш!
 А колкото до културния разговор - виж си съобщенията до мен. И една препоръка - определено ще имаш полза ако увеличиш посещенията в залите на библиотеките за сметка на залите за фитнес.
 А колкото до културния разговор - виж си съобщенията до мен. И една препоръка - определено ще имаш полза ако увеличиш посещенията в залите на библиотеките за сметка на залите за фитнес.

Admin написа:did написа:Admin, моля те, не пиши ферман!
Няма, само накратко

Alien написа:Не, вие се побърквате всичките... като малки деца сте!

Нали знаеш, разликата е само в цената на играчките. Е, и в правописа.
  Нали знаеш, разликата е само в цената на играчките. Е, и в правописа.  И в броя прочетени книги.И в още хиляди неща.
 И в броя прочетени книги.И в още хиляди неща. 

NovemberCharlie написа:Alien написа:Не, вие се побърквате всичките... като малки деца сте!

Няма повече. Обещавам!Alien написа:NovemberCharlie написа:Alien написа:Не, вие се побърквате всичките... като малки деца сте!

Не ми се оправдавай! Как може да му се връзваш толкова?! Баси, голям човек си, дръж се като такъв.

Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта