Рила- Родопи

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

рила-родопи

Мнениеот dimitrov » Чет Фев 19, 2009 10:11 pm

Стефи, бъзикаш се с моите възможности ама аз наистина искам да участвам :beer:
dimitrov

Рейтинг: 1510

Мнениеот Tonko » Пет Фев 20, 2009 2:42 am

Хей, момчета на мен мн сериозна работа ми се струва това мероприятие ... ако позволите да го сравня с някоя от " Паралелните Вселени"( Родопските ),само е нужно да си представите трудността увеличена с фактор 2 или 3, никак няма да е леко, не забравяйте, че ще е СЪСТЕЗАНИЕ !!!! Не знам как го намирате вие, но според моето скромно мнение толкова етапно състезание не е по силите на нашите колоездачи ( като изключиме една много малка група хора, и естествено момчетата, които се състезават на шосе ) . Това не го пиша с цел да критикувам, напротив дълбок ПОКЛОН пред момчетата от Байкария, но си мисля, че прекалено много надценявате ХС" състезателите " ни .. ( и разбирасе това ми твърдение има смисъл, само и единствено ако формата е състезателен ) ...

Наистина се надявам да се получи страхотно мероприятие .... местата са страхотни ..... стискам палци и много се надявам да мога да се прибера за състезанието ;) [/b]
Аватар
Tonko

Рейтинг: 1482

Мнениеот Stuny » Пет Фев 20, 2009 9:53 am

Tonko написа:Не знам как го намирате вие, но според моето скромно мнение толкова етапно състезание не е по силите на нашите колоездачи ( като изключиме една много малка група хора, и естествено момчетата, които се състезават на шосе ) .

Според мен е по силите на доста хора в БГ и мисля че лееееко надценяваш шосейните колоездачи , особено за Рилската част на състезанието.
Stuny

Рейтинг: 2000

Мнениеот Tonko » Пет Фев 20, 2009 11:42 am

Надявам се да си прав, но наистина не мисля, че подценявам тези момчета ... състезавал съм се срещу доста от тях, и наистина нещата не опират само до техника на каране, те имат ужасно много километри зад гърба си, и най-малкото знаят как да се СЪСТЕЗАВАТ в такъв тип сътезания ( имам предвид многоетапни ). Та това, което исках да кажа е че просто това мероприятие не е за подценяване, по никакви параграфи и изисква изключително добра подготовка.

Stuny: след като пишеш толкова уверено, предполагам си стара пушка ;) и си участвал в Родопските формати на Паралел, не знам за теб но аз лично се чуствах изключително смачкан след три последовтелни дни въртене ( състезателно ), а тогава наистина тренирах .....

P.S. не искам да започвам спор или нещо от рода .... просто се надявам момчетата, които ще участват да вземат написаното от мен в предвид.

Peace and ride to the hills, and above
Аватар
Tonko

Мнениеот tanya » Пет Фев 20, 2009 12:55 pm

Разгледах информацията на сайта. Теренът не ме плаши и при нормално развитие на нещата (т.е. без някакви сериозни повреди или нон сто дъжд) би трябвало да се премине без проблеми. Обаче и парите си ги бива... Такси за участие, транспорт до София и обратно и други, за двама ни ще излезе доста над 1000лв. Малко множко ми се вижда, така че ще видим какво ще решим.
Аватар
tanya

Рейтинг: 1913

Мнениеот Tonko » Пет Фев 20, 2009 1:50 pm

Tonko написа:Надявам се да си прав, но наистина не мисля, че подценявам тези момчета ... състезавал съм се срещу доста от тях, и наистина нещата не опират само до техника на каране, те имат ужасно много километри зад гърба си, и най-малкото знаят как да се СЪСТЕЗАВАТ в такъв тип сътезания ( имам предвид многоетапни ). Та това, което исках да кажа е че просто това мероприятие не е за подценяване, по никакви параграфи и изисква изключително добра подготовка.

Stuny: след като пишеш толкова уверено, предполагам си стара пушка ;) и си участвал в Родопските формати на Паралел, не знам за теб но аз лично се чуствах изключително смачкан след три последовтелни дни въртене ( състезателно ), а тогава наистина тренирах .....

P.S. не искам да започвам спор или нещо от рода .... просто се надявам момчетата, които ще участват да вземат написаното от мен в предвид.

Peace and ride to the hills, and further
Аватар
Tonko

Мнениеот Waldemar » Пет Фев 20, 2009 5:08 pm

Не че много разбирам от състезателна психика(аз съм опериран от нея) но мисля че повечето хора няма да дойдат на това състезание за да се състезават с другите, според мен на такова мероприятие се отива за да се състезаваш със себе си и просто да завършиш ще е достатъчна победа. А и в крайна сметка, да, трудно ще е , но в никакъв случай непосилно, погледнете времето за всеки етап 10 часа, и вижте растоянията. Най - дългия етап е 103 км, което прави 10 км/ч средна там ще е трудничко, все пак не може да се върти 10 часа без почивка ( тоест ще трябва да се гони по-висока средна скорост). По -късите етапи може и да са с повече изкачване но все пак има аванс. Бих участвал, но за съжаление съм възпрепятстван.
100% Bill Gates Free
Аватар
Waldemar

Рейтинг: 1489

Мнениеот codename47 » Пет Фев 20, 2009 5:19 pm

мисля че най-голямото предизвикателство ще е първият етап в Рила където липсват кръчми и няма да може да се практикува стилът КК :) :beer:
@Waldemar, времето е 9ч.( 9:18 )
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Мнениеот Waldemar » Пет Фев 20, 2009 5:27 pm

100% Bill Gates Free
Аватар
Waldemar

Мнениеот Waldemar » Пет Фев 20, 2009 5:34 pm

codename47 написа:мисля че най-голямото предизвикателство ще е първият етап в Рила където липсват кръчми и няма да може да се практикува стилът КК :) :beer:
@Waldemar, времето е 9ч.( 9:18 )

Че кой уважаващ себе си колоездач каращ КК ще тръгне без 2 литра бира в раницата а съотборника му поне с 2 патрончета мастика, А вечерта ще се обири със запасите от багажа, то си има чалъми.
100% Bill Gates Free
Аватар
Waldemar

Мнениеот codename47 » Пет Фев 20, 2009 5:35 pm

грешка, във секцията "Трасе" 9ч. е само за първите 2 дни: Старт: 09:00 ч. Финала затваря: 18:00 ч.
ПП. леле, алтернативата на мастиката за чужденците сигурно ще е уйски :) , ще стават заменки...
...бях чел че победителя в ТransАlp 2005 изпивал по 4л бира на ден по време на карането а вечер по 2л червено вино :beer:
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

.

Мнениеот Сашо » Пет Фев 20, 2009 9:03 pm

На мен пък не ми харесва състезанието. Заради това, че имам различно мнение сигурно пак ще ми нацвъкате минуси, ама няма значение. Преди 2 години писах наръчник "Как да стигнем до Родопите за 1.30 лв." http://stuart2.hit.bg/rodopi.pdf Сега ми изглежда малко детски, но продължава да ми харесва повече, отколкото настоящето състезание ... без пари, без съпътстващ транспорт и без излишен стрес... Ето и снимки от "Рила-Родопи" : http://picasaweb.google.de/sotksotk/nQungC# ... и междувременно ще продължа да се надявам логото на състезанието и логото на България да се напишат на български език !!!
Аватар
Сашо

Рейтинг: 1660

Мнениеот cholla » Съб Фев 21, 2009 6:32 am

Състезанието е велико, а единствената пречка доста хора да се откажат няма да е трудността на терена, наличието на шосейки и т.п., а най-вече цената...
Колкото до шосейните колоездачи - спомням си на първата Паралелна в Хисаря какъв смях падна с тях и то за 40км лек планински терен :rofl: какво остава за това трасе... нямат никакви шансове колкото и "подобрители" да излапат и то точно поради многото си км-ри зад гърба, уви на шосе.
Купона на това състезание ще е неповторим и с този палатков лагер незабравима седмица... :beer:
cholla

Re: .

Мнениеот X_NRG » Съб Фев 21, 2009 12:13 pm

Сашо написа:На мен пък не ми харесва състезанието. Заради това, че имам различно мнение сигурно пак ще ми нацвъкате минуси, ама няма значение. Преди 2 години писах наръчник "Как да стигнем до Родопите за 1.30 лв." http://stuart2.hit.bg/rodopi.pdf Сега ми изглежда малко детски, но продължава да ми харесва повече, отколкото настоящето състезание ... без пари, без съпътстващ транспорт и без излишен стрес... Ето и снимки от "Рила-Родопи" : http://picasaweb.google.de/sotksotk/nQungC# ... и междувременно ще продължа да се надявам логото на състезанието и логото на България да се напишат на български език !!!

Евала! Това ми трябваше! Както казах сигурно ще си направим с приятели наш си маршрут, защото цената е непосилна и точно този наръчник помага страшно много. Ако някога по някакви обстоятелства се засечем - бирата е от мен! :) Мерси. :)
Аватар
X_NRG

Мнениеот outfaced » Съб Фев 21, 2009 2:36 pm

хех ... хора, що говорите за различни неща
това не е каране за разходка ... това е състезание с организация, съпорт маркиране, носене на някакви отговорности, ангажименти и тн.
Разбира се че нищо не пречи на никой да си грабне байка и да си кара там за кеф без пари ... правим го постоянно. Това е за хора, които искат да се състезават в рамките на организирано мероприятие.
У нас има доста карачи, които биха минали един етап със средна скорост над 20км/ч ... интересното е че сега са 6 такива един след друг :D
:popcorn:
Аватар
outfaced

Мнениеот Tonko » Съб Фев 21, 2009 9:31 pm

outfaced написа:хех ... хора, що говорите за различни неща
това не е каране за разходка ... това е състезание с организация, съпорт маркиране, носене на някакви отговорности, ангажименти и тн.
Разбира се че нищо не пречи на никой да си грабне байка и да си кара там за кеф без пари ... правим го постоянно. Това е за хора, които искат да се състезават в рамките на организирано мероприятие.
У нас има доста карачи, които биха минали един етап със средна скорост над 20км/ч ... интересното е че сега са 6 такива един след друг :D

Точно това се опитвах да кажа на момчетата, че наистина това е СЪСТЕЗАНИЕ и като оставиме карането за кеф, нещата са много сериозни. Според мен това ще е най-тежкото мероприятие правено в България. Чудя се дали всички хора които се отказаха миналите две години от активна състезателна дейност ще се поблазнят да се запишат. Наистина има една група хора способни да карат здраво, но не знам дали ще могат да се справят за тия 6 етапа без правилно възстановяване ... ;) :bowdown:
Аватар
Tonko

Мнениеот Pinky76 » Съб Фев 21, 2009 11:26 pm

Това състезание изглежда епично,но като такова си мисля че трябва да има и поне символичен награден фонд,с оглед на огромните такси и спонсорите които имат,а това са да не забравяме общините.Те имат неораничен бюджет,а именно държавата.Замислете се това състезание за да е на ниво трябва да има качествени участници,тоест чужденци профита,и за нас ще е от полза да си примерем силите с тях.А според мен няма да дойдат,най-вече заради наградният фонд,който май ще е 0.Прочетете F.A.Q Еми вижте Паралелните Вселени,Ицето направи много за МТБ-то в Бг,а според мен целта на Байкария е собствена финансова изгода.Дайте поне по една рамка или капла,нещо да ни мотивира,не са важни парите,но това е подигравка с нас.670 лева такса на калпак,на отбор излиза 1340 и нагоре,стига ве,то на Транс Алп е толкова горе долу,а стандарта и заплатите на хората в Европа е несравним и наградите там са подобаващи на усилията вложени,за първите доста над платена такса.Направете един награден фонд от 20 000-30 000 лева,за тази огромна такса,малко по-кратко трасе,добра реклама и може да стане велико състезание със братушките от Сърбия,Гърция,а ние ще гледаме да представин БГ подобаващо.Иначе няма смисъл,защото е едно да караш на разходка,тренировка.друго е на състезание и то такова тежко и то на макс.Еми аз си провалям сезона така,после 2 седмици възстановяване,а аз лично имам състезания от световна купа тогава.Еми вижте сега,аз се състезавам не за собсвена изгода,а за да мога да дам нещо на този спорт,да се запалят децата към спорт,към колоездене,да има повече щастливи деца ,а не наркоманчета и лентяи,защото спорта е да ни учи да сме по-добри хора,но без мотовация като знам че за толкова пари колко деца в домовете могат да се нахранят или да ги дам на майка ми да отиде на почивка жената,еми не знам честно.Дано не е така както си мисля,че искат да изкарат печалба Байкария,без да дадат нищо на нас,значи според мен с тези такси и 40 000 награден фонд могат да направят,само от спонсорите даже,общините,а им свиде.Да дават почивка за 1 седмица в Пампорово например,вместо пари,пак ще е мотивация,защото ще има за какво да караме,защото това не е разходка с приятели,а състезание и то се прави за нас,учстниците.А ние ще вложим усилия огромни,за какво?Помислете тънкия замисъл на организаторите,награда ще е да завършиш и да победиш себе си,добре.А награда за тях ще е лесно събрани пари за лични нужди.Е къде е справедливостта?Дано не съм прав,но евала за идеята. :agree:
Pinky76

Мнениеот Trip-tfk » Съб Фев 21, 2009 11:58 pm

Pinky76 написа:.....

Напълно съм съгласен с написаното от теб.Аз първоначално много се запалих по идеята,но след като разбрах какви ще са стартовите такси,просто ми се уби желанието.Ако искаш по 400 или 600 лева стартова такса,наградния фонд би следвало да е доста висок,въпреки че в България никой не ходи по състезания заради наградния фонд,според ме е така..Не знам,може би такава е истинската цена за да организираш перфектно(надявам се да е така) мероприятие от такъв тип,но да не забравяме че все пак сме в България,а не в Европа,и 680 лева(ако бъдем точни) са си две месечни заплати за някои хора.
Trip-tfk

Рейтинг: 1718

Мнениеот Pinky76 » Нед Фев 22, 2009 2:02 am

Е Гриша ти за 10 лева това да е проблемът :D Това малко :offtopic: Иначе за състезанието като оставим настрана организацията и награди и други второстепенни неща,то това състезание ще е невероятно предизвикателство за всеки каращ МТБ.Който се чуства достатъчно добре подготвен и иска да види къде са му възможностите и да надскочи себе си,то това е състезанието.Аз може би ако си намеря съотборник и намеря финанси и зависи каква ще ми е програмата от състезания тази година,не бих пропуснал това състезание.Бих участвал само заради тръпката,просто най-тежкото състезание не може да се пропусне.Е дано измислят нещо организаторите,пише че щяло да има прожекции на карането през деня :dunno: Е то телевизионен екип ли ще ни снима,какво?И ще се гледаме после,това супер ама тези средтсва ако ги пренасочат към маркировката или за безплатен сервиз или за някакви награди или за подобряване на организацията и цялостното провеждане на състезанието няма да сгрешат.Това е състезание,и след уморителен етап,а най-бавните ще пристигнат в късния следобяд,ние уморени къде ще гледаме прожекции,това не е презентация някаква.Аве има доста неща да се доизяснат,дано решат да вземат в предвид някои наши забележки организаторите.Айде поздрави от мен на всички байкъри:beer: :)
Pinky76

Мнениеот mimionix » Нед Фев 22, 2009 12:53 pm

Благодарности за уместните забележки. И за не до там уместните : ) Това наистина ще ни помогне да проведем едно добро състезание.

Че мероприятието не е от типа крос-кръчми това е ясно, а и дори боже би не са много хората които ще го завършат. Трябва да се отбележат няколко водещи неща от които се изхожда за така обявеното събитие :

Състезанието е пилотно!

Популяризирането на спорта като цяло и България като първокласна МТБ дестинация е основната ни цел. За да се случва това, кръгът от деца и техните родители които присъстват на хепънинзите в градовете трябва да се разширява. Трябва де е интересно за медиите.

Сигурността на състезателите трябва да е на достатъчно високо ниво. Организацията трябва да отговаря на изискванията и на европейските състезатели към които е насочено.

За всеки от нас също подобна цена е трудно платима. Самата тя включва оклоло 1/3 от разходите за провеждане на състезанието. До колкото ни е известно у нас вече има зачатъци на професионални отбори.

Не смятаме че до сега Байкария е показала с нещо че е за кинтите. Награди под формата на бидончета са странни, а фонд би се акомулирал с индикациите за интерес към подобно състезание на Балканите. Все пак това не е най-важното.
:beer:
Аватар
mimionix

Рейтинг: 1200

Мнениеот azsa-bachinito » Нед Фев 22, 2009 1:06 pm

mimionix написа: Състезанието е пилотно!

Популяризирането на спорта като цяло и България като първокласна МТБ дестинация е основната ни цел. За да се случва това, кръгът от деца и техните родители които присъстват на хепънинзите в градовете трябва да се разширява. Трябва де е интересно за медиите.

ОК Ще говорим за това по-късно:). Но според мен, популяризиране --> повече хора - трудно трасе, голяма такса (пазарни цени на сервиз) --> по-малко хора - изпокапали по трасетата --> на мероприятията след секи етап "хепанензи" хора зомбита, плашещи малките деца - няква малка групичка 5 човека, които едва се забелязват в тъмните сиви дни на българското ежедневие. Нали идеята е, както аз сам разбрал, да има повече хора, да се покаже, че спорта е масов, масово достъпен, малко по-лесно трасе като за Пилотно издание, малко повече хора, които да фиинишират и да надуват главите на техни познати, съученици, колеги и тн три четири месеца колко епично и криминално било състезанието, а не само 10 нечовека финиширали и смазали всички, активирайки отказвателните механизми в не много уверения в себе си БГ индивид. Е разбира се, че бъркам. Все пак нищо не разбирам и карам колело от доста малко време. Важното е че изказах мнение :) :D :D :D

Иначе състезанието е атомна бомба.
:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :beer:
Ти заслужаваш приключение ---> http://www.facebook.com/groups/370492219650901/
Аватар
azsa-bachinito

Рейтинг: 1665

Мнениеот bokicha » Нед Фев 22, 2009 1:49 pm

azsa-bachinito написа:
mimionix написа: Състезанието е пилотно!

ОК Ще говорим за това по-късно:). Но според мен, популяризиране --> повече хора - трудно трасе, голяма такса (пазарни цени на сервиз) --> по-малко хора - изпокапали по трасетата --> на мероприятията след секи етап "хепанензи" хора зомбита, плашещи малките деца - няква малка групичка 5 човека, които едва се забелязват в тъмните сиви дни на българското ежедневие. Нали идеята е, както аз сам разбрал, да има повече хора, да се покаже, че спорта е масов, масово достъпен, малко по-лесно трасе като за Пилотно издание, малко повече хора, които да фиинишират и да надуват главите на техни познати, съученици, колеги и тн три четири месеца колко епично и криминално било състезанието, а не само 10 нечовека финиширали и смазали всички, активирайки отказвателните механизми в не много уверения в себе си БГ индивид. Е разбира се, че бъркам. Все пак нищо не разбирам и карам колело от доста малко време. Важното е че изказах мнение :) :D :D :D

Иначе състезанието е атомна бомба.
:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :beer:

..Има и леки мероприятия в България,
като Обиколката на Витоша, Велоралито в Средна гора...,
които са подходящи за начинаещи и
същевременно популяризират спорта.
Но на тези мероприятия/състезания идват все повече хора с целта
да се състезават и тези мероприятия ще придобиват
все по състезателен характер, което не изключва участието и на не толкова подготвени карачи, има го и елемента КК.
Тъй че Рила-Родопи чудесно се вписва в календара, като състезание.
.............................................

..ае всички наопаки, ние на обратно...:
..навремето всичко организирано- спорт, мероприятия, масовост,
популяризиране....хората спряха да спортуват....
...са що не се организира, що не се популяризира, ...
...ма много скъпо, ма тва ти онова ти....
Аватар
bokicha

Мнениеот Pinky76 » Нед Фев 22, 2009 4:36 pm

Първо искам да се извиня за малко негативното писане,аз не съм такъв човек по принцип,но имах малко по-различни очквания.Мисля че до началото на състезанието има още много време и доста неща ще се променят по организацията все още.Това ще е нещо ново,защото досега в БГ е нямало такова състезание,едно седмично с много голяма трудност.Дано дойдат и участници от другите държави,ще е добре за интернационализирането на МТБ спорта у нас и само като идея може би ще е по добре да има и индивидуална категория,тъй като трудно се намира 2-ма равностойни участници,особено за състезателно темпо,защощо за коло-кръчми тип разходка има много,а и така нямат никакъв шанс да влязат в контролното време.За пример Паралелните Вселени,там първите правехме 18 средна на етап,а най-бавните 7-8км в час.И 10 средна на етап ще е непосилно за по-слабо подготвени участници.А тук трудността е по три умножена.Нямаме професионалисти в БГ и скоро сигурно няма да има,а типа отборно,много тежко многодневно състезание е е за профи отбори най-вече или за много добре физически подготвени аматъори.Но който има желание и амбиция нека участва,стига да има финансите,защото на едно такова състезание се разбира къде е предела на човек,а да си на предела чуството е велико и несравнимо с пиенето на бира даже,правил съм ги и двете,повярвайте. :D :)
Pinky76

Мнениеот cholla » Нед Фев 22, 2009 6:07 pm

Състезанието ако търпи промени откъм етапите то те би трябвало да са все по-нагоре - по-трудни, по-тежки, по-епични.... това е главната идея на този тип издания. Към всичко това като прибавиш и отборното участие и нещата "заспиват".
Който не е подготвен да се подготвя и вземе участие по-късно, какъв по-добър стимул да тренираш от това. Каранията КК си ги има и ще продължава да ги има, но нека не смесваме двете, а..!?
Към организаторите четящи тук... ще изкажа лично мнение :) - формата, който сте замисли определено е най, най-хубавото нещо случвало се досега за БГ МТБ-то. Разбирам, че разходите са много по подготовката му, спонсорите са малко и т.н. очаквах таксата за участие да е висока, но не толкова. Включили сте възможността за палаткови лагери - велико, няма ли вариянт при този тип спане таксите да се намалят още?
Мисля си че тези такси ще откажат много хора готови да се борят за финала, на които им лисваше подобна изява. Знам че звуча банално, но е факт.

Както и да е от мен Благодарско че правите подобни неща за МТБ-то.
:beer: :)
cholla

Мнениеот Tonko » Нед Фев 22, 2009 8:20 pm

Момчета, пак се включвам поради простата причина че се споменаха доста неща с които съм запознат ( средната скорост на Паралел, "полупрофесионалните" отбори) .
Та що се отнася до отборното каране и средната скорост, имах удоволствието да се състезавам няколко пъти с доста подготвени момчета в отбор, който докато имаше състезания стояха на стълбичката ... и наистина Паралел.. три дена напъване е страшно тежко и изисква невероятна подготовка. Не знам как е спортния дух при вас но според мен след като се заявява, че ще се провежда състезание е нормално всички искащи да участват да имат спортен хъс и особено тези които имат амбиции да се състезават за по-предни места, та следвайки тези мои предположения следва, че подготовката за такъв тип състезание трябва да е започнала отдавна за амбициозните, а даже и за другите състезатели трябвало е до момента да имат някъде към 2000-3000 км поне шосе ( както правят състезателите ). Хората за транс-алпс се подготвят от предишния сезон като междинните състезания са им само етапи на подготовка, но това е друго състезание ( друга история ) .

Какво да кажем за отборите ( полупрофесионални ): изказвам го от личен опит не искам да казвам, че не съм получавал подкрепа от хората които са ме "спонсорирали", напротив за МТБ сцената в България подкрепата си беше перфектна, и точно там е проблема, че не сме на това ниво за да се отдадем на състезателни пориви, не зашото нямаме планините или природните условия, а защото подготовката за такъв вид мероприятие не опира само до техническата страна на въпроса (колела, и такси за участие), а и до начин на тренировка и възстановяване ( за което ще запитам в последствие някои от организаторите ) .

Написах го преди, че това не е шега състезание ..... знам какво ми е коствало да се подготвям за паралелите и за всички състезания и съм сигурен, че това ще е многократно по-трудно. А варианта за чужденци е перфектен, но не смятам, че има кои да представи нашата мила държава подобаващо имаше няколко опитни момчета от( Варна, Ст.Загора, Казанлък, Търново), но те се отказаха също като мен, Бобката също даде отбой .... ами то не остана бе хора .. не искам да засягам никой просто това бяха хората на стълбичката доста дълго време.

Аз лично съм адски раздвоен и не знам как да подходя към това състезание, започна ли да тренирам трябва да отделя адски много пари за подготовка, такса за участие, свободно време.... Но ако трябва да съм честен адски много ми харесва идеята и съм на крачка да се запиша, независимо от всичко....

За наградния фонд ..... не искам да казвам голяма дума, защото знам какво ви е момчета, в нашия сподт трудно се намират спонсори!!! Но все пак според мен това убива интереса наистина.

Относно допинга и забранените субстанции, моля ако някой от организаторите чете това да определи по конкретно, какво разбирате под забранени стимуланти, и нали не очаквате да се кара 6 дена с пилни сили и след това да се възстановяваме с марули, това най-малкото е нереално. За такова мероприятие не можем да разчитаме даже на сандвичи докато караме трябват високо енергиини храни, които лесно се разграждат.

Искам да се извиня ако обиждам организаторите, не е това целта ми !!!!!

Идеята е перфектна, аз в момента разхвърлям снимките измежду холандските ми приятели и които ги види откача и иска да идва да кара, интерес има наистина !!!!

СУПЕР СТЕ, ПРОДЪЛЖАВАИТЕ ВСЕ ТАКА

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Аватар
Tonko

Мнениеот brabarr » Нед Фев 22, 2009 8:39 pm

:bigeyes:
Аватар
brabarr

Рейтинг: 1195

Мнениеот Pinky76 » Пон Фев 23, 2009 2:04 am

Tонка много добре каза почти всичко по темата,аз исках да кажа същото,но ти си по-добър с думите:agree:Имаш поздрави от Жеко и те чакаме да дойдеш скоро в Бг и да покараме заедно. :) :beer:
Pinky76

Мнениеот penzo » Пон Фев 23, 2009 10:40 am

Pinky76 написа:...мисля че трябва да има и поне символичен награден фонд,с оглед на огромните такси и спонсорите които имат,а това са да не забравяме общините.Те имат неораничен бюджет,а именно държавата...

:rofl: :rofl:
Изображение
Аватар
penzo

Рейтинг: 1505

Мнениеот Tonko » Пон Фев 23, 2009 12:05 pm

Pinky76 написа:Имаш поздрави от Жеко и те чакаме да дойдеш скоро в Бг и да покараме заедно. :) :beer:

Еи, евала мн се радвам, как е Жеко .... надявам се всичко е наред, и че покарва ... ние с Пиго мислиме да караме отборно на това мероприятие, ако таксите не ни откажат, или на мен не ми изскочи нещо тук :) ..... А за карането в БГ, така ми се кара там, че ми се вика, тук е ужас вчера ходих да карам DH тук .... абе беше супер де на фона на 7 месеца суша пи мен, ама като нащо си няма, а пук и с приятна компания .. абе наистина нямам търпение да се събереме да покараме ;)

А на Жеката, специални поздрави да му предадеш и от мен .
Аватар
Tonko

Мнениеот vlassadar » Пон Фев 23, 2009 1:55 pm

Имах сериозно желание да участвам... преди да видя таксите за участие :crap: Очаквах същите цифри в левове и вече бях ги прежалил. Бих могъл да си организирам сам транспорта наобратно от Керамоти, може да искам да остана на почивка на Тасос, и други разходи мога да спестя на организаторите за мен и за съотборника ми разбира се, но не виждам смисъл да питам, не вярвам да има промени в тази част.
Нямам страхове за физическото издържане на терена, не съм карал по този начин 1 седмица поред, но не вярвам да има много хора, които са го правили. Техническата издръжливост на колелото повече ме притеснява, предвид Рила и чукарите й. Все пак няма да се мъкнат багажи през етапите, нещо, което улеснява преминаването с пъти.
Може да се включа като зрител някъде по трасетата поне
Аватар
vlassadar

ПредишнаСледваща

Назад към Мероприятия - архив