[/b]
 [/b]
Tonko написа:Не знам как го намирате вие, но според моето скромно мнение толкова етапно състезание не е по силите на нашите колоездачи ( като изключиме една много малка група хора, и естествено момчетата, които се състезават на шосе ) .
 и си участвал в Родопските формати на Паралел, не знам за теб но аз лично се чуствах изключително смачкан след три последовтелни дни въртене ( състезателно ), а тогава наистина тренирах .....
 и си участвал в Родопските формати на Паралел, не знам за теб но аз лично се чуствах изключително смачкан след три последовтелни дни въртене ( състезателно ), а тогава наистина тренирах ..... 

Tonko написа:Надявам се да си прав, но наистина не мисля, че подценявам тези момчета ... състезавал съм се срещу доста от тях, и наистина нещата не опират само до техника на каране, те имат ужасно много километри зад гърба си, и най-малкото знаят как да се СЪСТЕЗАВАТ в такъв тип сътезания ( имам предвид многоетапни ). Та това, което исках да кажа е че просто това мероприятие не е за подценяване, по никакви параграфи и изисква изключително добра подготовка.
Stuny: след като пишеш толкова уверено, предполагам си стара пушкаи си участвал в Родопските формати на Паралел, не знам за теб но аз лично се чуствах изключително смачкан след три последовтелни дни въртене ( състезателно ), а тогава наистина тренирах .....
P.S. не искам да започвам спор или нещо от рода .... просто се надявам момчетата, които ще участват да вземат написаното от мен в предвид.
Peace and ride to the hills, and further

codename47 написа:мисля че най-голямото предизвикателство ще е първият етап в Рила където липсват кръчми и няма да може да се практикува стилът КК
@Waldemar, времето е 9ч.( 9:18 )

, ще стават заменки...
 , ще стават заменки...

какво остава за това трасе... нямат никакви шансове колкото и "подобрители" да излапат и то точно поради многото си км-ри зад гърба, уви на шосе.
  какво остава за това трасе... нямат никакви шансове колкото и "подобрители" да излапат и то точно поради многото си км-ри зад гърба, уви на шосе. 

Сашо написа:На мен пък не ми харесва състезанието. Заради това, че имам различно мнение сигурно пак ще ми нацвъкате минуси, ама няма значение. Преди 2 години писах наръчник "Как да стигнем до Родопите за 1.30 лв." http://stuart2.hit.bg/rodopi.pdf Сега ми изглежда малко детски, но продължава да ми харесва повече, отколкото настоящето състезание ... без пари, без съпътстващ транспорт и без излишен стрес... Ето и снимки от "Рила-Родопи" : http://picasaweb.google.de/sotksotk/nQungC# ... и междувременно ще продължа да се надявам логото на състезанието и логото на България да се напишат на български език !!!
 Мерси.
 Мерси. 

outfaced написа:хех ... хора, що говорите за различни неща
това не е каране за разходка ... това е състезание с организация, съпорт маркиране, носене на някакви отговорности, ангажименти и тн.
Разбира се че нищо не пречи на никой да си грабне байка и да си кара там за кеф без пари ... правим го постоянно. Това е за хора, които искат да се състезават в рамките на организирано мероприятие.
У нас има доста карачи, които биха минали един етап със средна скорост над 20км/ч ... интересното е че сега са 6 такива един след друг

Pinky76 написа:.....
 Това малко
 Това малко   Иначе за състезанието като оставим настрана организацията и награди и други второстепенни неща,то това състезание ще е невероятно предизвикателство за всеки каращ МТБ.Който се чуства достатъчно добре подготвен и иска да види къде са му възможностите и да надскочи себе си,то това е състезанието.Аз може би ако си намеря съотборник и намеря финанси и зависи каква ще ми е програмата от състезания тази година,не бих пропуснал това състезание.Бих участвал само заради тръпката,просто най-тежкото състезание не може да се пропусне.Е дано измислят нещо организаторите,пише че щяло да има прожекции на карането през деня
 Иначе за състезанието като оставим настрана организацията и награди и други второстепенни неща,то това състезание ще е невероятно предизвикателство за всеки каращ МТБ.Който се чуства достатъчно добре подготвен и иска да види къде са му възможностите и да надскочи себе си,то това е състезанието.Аз може би ако си намеря съотборник и намеря финанси и зависи каква ще ми е програмата от състезания тази година,не бих пропуснал това състезание.Бих участвал само заради тръпката,просто най-тежкото състезание не може да се пропусне.Е дано измислят нещо организаторите,пише че щяло да има прожекции на карането през деня  Е то телевизионен екип ли ще ни снима,какво?И ще се гледаме после,това супер ама тези средтсва ако ги пренасочат към маркировката или за безплатен сервиз или за някакви награди или за подобряване на организацията и цялостното провеждане на състезанието няма да сгрешат.Това е състезание,и след уморителен етап,а най-бавните ще пристигнат в късния следобяд,ние уморени къде ще гледаме прожекции,това не е презентация някаква.Аве има доста неща да се доизяснат,дано решат да вземат в предвид някои наши забележки организаторите.Айде поздрави от мен на всички байкъри:beer:
 Е то телевизионен екип ли ще ни снима,какво?И ще се гледаме после,това супер ама тези средтсва ако ги пренасочат към маркировката или за безплатен сервиз или за някакви награди или за подобряване на организацията и цялостното провеждане на състезанието няма да сгрешат.Това е състезание,и след уморителен етап,а най-бавните ще пристигнат в късния следобяд,ние уморени къде ще гледаме прожекции,това не е презентация някаква.Аве има доста неща да се доизяснат,дано решат да вземат в предвид някои наши забележки организаторите.Айде поздрави от мен на всички байкъри:beer:  

mimionix написа: Състезанието е пилотно!
Популяризирането на спорта като цяло и България като първокласна МТБ дестинация е основната ни цел. За да се случва това, кръгът от деца и техните родители които присъстват на хепънинзите в градовете трябва да се разширява. Трябва де е интересно за медиите.

azsa-bachinito написа:mimionix написа: Състезанието е пилотно!
Популяризирането на спорта като цяло и България като първокласна МТБ дестинация е основната ни цел. За да се случва това, кръгът от деца и техните родители които присъстват на хепънинзите в градовете трябва да се разширява. Трябва де е интересно за медиите.
ОК Ще говорим за това по-късно:). Но според мен, популяризиране --> повече хора - трудно трасе, голяма такса (пазарни цени на сервиз) --> по-малко хора - изпокапали по трасетата --> на мероприятията след секи етап "хепанензи" хора зомбита, плашещи малките деца - няква малка групичка 5 човека, които едва се забелязват в тъмните сиви дни на българското ежедневие. Нали идеята е, както аз сам разбрал, да има повече хора, да се покаже, че спорта е масов, масово достъпен, малко по-лесно трасе като за Пилотно издание, малко повече хора, които да фиинишират и да надуват главите на техни познати, съученици, колеги и тн три четири месеца колко епично и криминално било състезанието, а не само 10 нечовека финиширали и смазали всички, активирайки отказвателните механизми в не много уверения в себе си БГ индивид. Е разбира се, че бъркам. Все пак нищо не разбирам и карам колело от доста малко време. Важното е че изказах мнение

Иначе състезанието е атомна бомба.

- формата, който сте замисли определено е най, най-хубавото нещо случвало се досега за БГ МТБ-то. Разбирам, че разходите са много по подготовката му, спонсорите са малко и т.н. очаквах таксата за участие да е висока, но не толкова. Включили сте възможността за палаткови лагери - велико, няма ли вариянт при този тип спане таксите да се намалят още?
 - формата, който сте замисли определено е най, най-хубавото нещо случвало се досега за БГ МТБ-то. Разбирам, че разходите са много по подготовката му, спонсорите са малко и т.н. очаквах таксата за участие да е висока, но не толкова. Включили сте възможността за палаткови лагери - велико, няма ли вариянт при този тип спане таксите да се намалят още? 

Pinky76 написа:...мисля че трябва да има и поне символичен награден фонд,с оглед на огромните такси и спонсорите които имат,а това са да не забравяме общините.Те имат неораничен бюджет,а именно държавата...

Pinky76 написа:Имаш поздрави от Жеко и те чакаме да дойдеш скоро в Бг и да покараме заедно.
 ..... А за карането в БГ, така ми се кара там, че ми се вика, тук е ужас вчера ходих да карам DH тук .... абе беше супер де на фона на 7 месеца суша пи мен, ама като нащо си няма, а пук и с приятна компания .. абе наистина нямам търпение да се събереме да покараме
 ..... А за карането в БГ, така ми се кара там, че ми се вика, тук е ужас вчера ходих да карам DH тук .... абе беше супер де на фона на 7 месеца суша пи мен, ама като нащо си няма, а пук и с приятна компания .. абе наистина нямам търпение да се събереме да покараме  

Очаквах същите цифри в левове и вече бях ги прежалил. Бих могъл да си организирам сам транспорта наобратно от Керамоти, може да искам да остана на почивка на Тасос, и други разходи мога да спестя на организаторите за мен и за съотборника ми разбира се, но не виждам смисъл да питам, не вярвам да има промени в тази част.
  Очаквах същите цифри в левове и вече бях ги прежалил. Бих могъл да си организирам сам транспорта наобратно от Керамоти, може да искам да остана на почивка на Тасос, и други разходи мога да спестя на организаторите за мен и за съотборника ми разбира се, но не виждам смисъл да питам, не вярвам да има промени в тази част. 

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта