Чакай сега, да не става дума за района на русите каки около Лъвов?DstupidBastarD написа:Утре ше се кара в района на Руси. Евриуанс енвайтед!
 , колелото си
, колелото си  .
.

brumbar написа:Ади баце, лек път до Руси. И да пазиш тати и да не го мориш много
А да позная ли вчера кво си правил, не стига че си стригал вълната от краката и от другото проблемно место, ами си успял да оплетеш и пуловер от събрания матриал - подарък за семейството на Митко

Издавам тайната, вчера карах байк

Баце, май по традиция с теб ше си караме отборноGrash написа:Някой да има някакви планове за тази събота? Някой останал в София? Аз мисля да карам, ако някой друг има такива намерения, да сподели, пък може да измислим нещо.
 Аз се чудя утре какво да правя, но иначе за Събота и Неделя съм си на линия. Питам се дали не ти се кара нещо със старт по класическия подбалкански път? Или ако имаш друг план може утре да се опъна натам. Не знам как я мислиш, но аз бих искал да си направим сериозно карене
 Аз се чудя утре какво да правя, но иначе за Събота и Неделя съм си на линия. Питам се дали не ти се кара нещо със старт по класическия подбалкански път? Или ако имаш друг план може утре да се опъна натам. Не знам как я мислиш, но аз бих искал да си направим сериозно карене 
 , колелото си
, колелото си  .
.

Митко Ruse написа:brumbar написа:Ади баце, лек път до Руси. И да пазиш тати и да не го мориш много
А да позная ли вчера кво си правил, не стига че си стригал вълната от краката и от другото проблемно место, ами си успял да оплетеш и пуловер от събрания матриал - подарък за семейството на Митко
Синко, вече сме в тате в Руси, сега цъкам на служебния, супер-секретен компютър на тати Митко. Нема да издавам нищо повече, щото тука сичко е ... ъъъ, както и да е, сега ше се помотаме малко и довечера ше правим строеви преглед на русенското колоездене. Издавам тайната, вчера карах байк.

, колелото си
, колелото си  .
.

Навит съм за същия преход, или ако си още малко по- смел може пък моят любим - същото, но не през Костинброд, а през Драгоман, Годеч и натам същото. Ти прецени според тва как се чувстваш, има един много готин участък от Драгоман натам.stilo написа:Бе то живи има, ма времето Деси-то каза че се сговнява...над западната част от страната. Иначе си помислих един преход любим на Т.К. до Искрец през Костинброд и на обратно през Своге-то.
 , колелото си
, колелото си  .
.

Добре, баце, неделя-неделя - твоя дума.stilo написа:Неделя съм по-навит, че събота ще имам градински ангажимент...
Може и дългия маршрут.
 , колелото си
, колелото си  .
.

Баце, за утре изобщо не смея да се изказвам толкова категорично, защото до сега бирата се лееше, та утре ако успея да се надигна що-годе навреме, то би трябвало да прелетя по цариградско под околовръстното около 9, но нищо не е сигурноstilo написа:Ако е от 8 сабале мога да направя един Вакарел (за компанията), но после се връщам да будя челядта.
И дай да фикснем координатите на мястото за старта в неделя.
 Не те съветвам да ме чекаш където и да било, тъй като е твърде вероятно да не успея да се надигна.
 Не те съветвам да ме чекаш където и да било, тъй като е твърде вероятно да не успея да се надигна. , колелото си
, колелото си  .
.
Анелия написа:А към старите столици и нашия град няма ли да наминете? Ще трябва да си тръся обаче шосейка че да ви правя компания и развеждам из околностите

stilo написа:Бе то живи има, ма времето Деси-то каза че се сговнява...над западната част от страната. Иначе си помислих един преход любим на Т.К. до Искрец през Костинброд и на обратно през Своге-то.

Митко Ruse написа:Посветих ме ти един от възстановителни тренировъчни дни.Трябва да се случи да покараме яко.Даже на състезания по-някога не се умаряш както на такава тренировка.

DstupidBastarD написа:Митко Ruse написа:Посветих ме ти един от възстановителни тренировъчни дни.Трябва да се случи да покараме яко.Даже на състезания по-някога не се умаряш както на такава тренировка.
Нищо, баце, нищо, остава да ми посветите и един-два състезателни дни в началото на август и ше зимам златото за зъб.

marsa написа:Баце, за утре изобщо не смея да се изказвам толкова категорично, защото до сега бирата се лееше, та утре ако успея да се надигна що-годе навреме, то би трябвало да прелетя по цариградско под околовръстното около 9, но нищо не е сигурноstilo написа:Ако е от 8 сабале мога да направя един Вакарел (за компанията), но после се връщам да будя челядта.
И дай да фикснем координатите на мястото за старта в неделя.Не те съветвам да ме чекаш където и да било, тъй като е твърде вероятно да не успея да се надигна.
За Неделата ти си шефа, казваш час и място (предполагам караулката на околовръстното и бул. Европа, но може и още на К. Величков), и аз ще бъда там - кеф ти 7, кеф ти 8, кеф ти 9.

Значи, баце, това е мястото на срещата:stilo написа:Какво ще кажете за 8 часа на бул К. Величков и Сливница в локалното...
 , колелото си
, колелото си  .
.

Да, баце, и да но не ни вали както сега ше ме вали че излизам с байка, или иначе казано - нека слънцето и попътния вятър бъдат с нас.stilo написа:... значи излизаме от ЛОКАЛ-а и потегляме
 , колелото си
, колелото си  .
.

, колелото си
, колелото си  .
.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта