На едно нощно каране един от карачите се натресе в друг... Диска му застана почти на 90 градуса, (една ламаринена ASHIMA ако не ме лъже паметта). Изправихме го колкото от дианабад да стигнем до центъра да пием бира, като не твърдя че диска бе прав, но поне гумата се въртеше. На другия ден човека каза че едната му накладка е била много изядена... Повече не съм го виждал, но във форума се подвизава хато ХристоС. . А иначе съвсем лека кривинка няма проблем. Аз така карам със 180-ка диск отпред и нямам проблеми.

Въпреки че има друго странно явлениев предната спирачка, което немога да си обясня.. Като изляза от вкъши , първите 2-3 спирания са супер зле като сила на спирачката, после горе-долу се оправя... ХТ с Rhyno накладки... Обезвъздушил съм го перфектно. Раздвижвах и буталцата. И немога да си го обясня... Отзад съм със съшите накладки , но с LX, и си я има силата, така че отхвърлям теорията че работят при определена температура

@charlie - качваш се някъде на планина, пускаш първа предавка и надолу въртиш на педали.... Естествено караш на спирачка. Ако накладките са нови органични, се чудиш дали си сгазил лайно някъде

Пък диска... може и да стане желания цвят (: