NovemberCharlie написа:Не мисля, че имаш голям избор при отклонение от 7 мм. Пробвай да го монтираш обратно и тогава да го изпарвиш с отверка. По-вероятно е обаче да се наложи да купиш нов диск, защото при такова голямо отклонение вероятността да го изправиш равномерно е минимална. Ама знае ли човек, пък и ако не стане просто го хвърляш.
spirov92 написа:Накратко-Помощ, кво да правя?
bikerider написа:spirov92 написа:Накратко-Помощ, кво да правя?
Стоманата на дисковете е жилава, така че продължавай с отверката, докато го изправиш колкото да влезе в апарата. Оттам нататък - спирай яко до червено... лека полека ще се изправи сам. Препоръчвам ти отверка с голямо рамо, за да не се налага да напъваш... да не стане още по-весело
papi007 написа:Но имай на предвид че ако все пак се търка в накладките, ще ги износи и тях.
bikerider написа:spirov92 написа:Накратко-Помощ, кво да правя?
Стоманата на дисковете е жилава, така че продължавай с отверката, докато го изправиш колкото да влезе в апарата. Оттам нататък - спирай яко до червено... лека полека ще се изправи сам. Препоръчвам ти отверка с голямо рамо, за да не се налага да напъваш... да не стане още по-весело
NovemberCharlie написа:Щото задна...до чевено...
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:АДСКИ много зависи как е изкривен. При отклонение настъпило след удар в повечето случаи отвертката не може да поправи както трябва нещата
.
spirov92 написа:Задната гума се беше разхлабила и се откачила и като се опитах да я наместя видях че спирачния диск е така изкривен, че гумата няма начин да се завърти. Явно от откачената гума тежестта ми е паднала върху диска.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 367 госта