moz написа:На мен един път така ми се водеше cancelled, а пък в същото време беше тръгнала, ама хората си ме бяха предупредили с мейл, че така ще стане, някакво вътрешно преразпределние ставало. Пиши им и питай, ако не става пробвай по телефон, ние няма как да ти отговорим.
haro написа:Поредниа измамен Пии една студена вода
haro написа:Техен рекламен агент ли си?
haro написа:Поредния измамен, пий една студена вода.
Pla-men написа:Някой скоро да е правил поръчка от CRC.
С моята поръчка проблемите продължават.
Постоянно пиша мейли, без никакъв резултат.
От 6.07 не е изпратена.
hitar_potar написа:нали твой приятел се е свързал с тях и е говорил? останах с впечатление, че проблема е решен.
Pla-men написа:Някой скоро да е правил поръчка от CRC.
С моята поръчка проблемите продължават.
Постоянно пиша мейли, без никакъв резултат.
От 6.07 не е изпратена.
hitar_potar написа:Пламен, колко артикула имаш в поръчката си? нарочно не питам колко пари ти е поръчката, а какъв е броя на артикулите. когато са повече на брой, е нормално да се забавят с обработката. аз лично съм чакал 11 дни за 1 поръчка с 25-28 артикула.
Chrizzz написа:в момента се намираме почти в същата ситуация - четвъртък 9.09 поръчахме и до там уж нещата са изпратени ,но все още ги няма а обикновено до 6-7 дни трябва да пристигнат даже се е случвало предни поръчки да пристигнат за 4-5 дни
нямам си и идея какъв може да е проблема. някой ако може да каже дали е имало някакво забавяне с поръчака при него и дали има смъсъл от писане не и-мейли доколкото разбрах са коректни но не са от най - експедитивните ,а нещата
найстина много ни трябват даже е спешно поръчахме ги с мисълта ,че ще пристигнат седмицата след поръчването.
hitar_potar написа:Ъммм, от близо 30-35 поръчки нито една не дойде в рамките на 2 до 4 дни през Парсел Форс...Да не говорим, че Чейна от няколко месеца не бачка вече с тях. Работят с DHL, които са съвсем малко по-бавни и доставят в рамките на 10 дни. Колкото до тракинг-системата на последните, аз не виждам никакъв проблем - съвсем нормално и вярно си бачка!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 359 госта