хммм, аз направих поръчка след твоята на 06.07, и преди 5-6 дни нещата пристигнаха благополучно. онзи ден направих нова поръчка, която очаквам утре да потегли само и единствено щото единия артикул не е наличен още и ще го заредят утре. а по-предната поръчка като цъфна вкъщи, се оказа, че липсват кори за крака 661 на стойност над 100лв. - писах и-мейл на Къстъмър сървиса и след има-няма 2 часа ми отговориха с молба за снимки. щракнах купчината компоненти, щракнах и кашона, мерейки го с рулетка, за да покажа, че заради размерите му физически не е възможно да се намъкнат вътре кори, дори да е празен, пък камо ли с другите чарколя, и 30мин. по-късно ми отговориха, че при следваща поръчка само трябва да добавя едно съобщение и ще добавят корите безплатно, тъй като вече бяха дръпнали парите. и със следващата поръчка наистина ги пратиха.

Pla-men написа:Някой скоро да е правил поръчка от CRC.
С моята поръчка проблемите продължават.
Постоянно пиша мейли, без никакъв резултат.
От 6.07 не е изпратена.
нали твой приятел се е свързал с тях и е говорил? останах с впечатление, че проблема е решен. явно се налага отново да им звъннете, този път приятеля ти може да използва малко по-остър тон в запитванията си, разбира се без да се впуска в обиди, псувни и тем подобни, но просто малко по-недоволно да го раздава.

Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.