тучо чучо написа:Питай Уоутър, той е карал на състезанието, може да сподели мнение. Въпреки че го нарече TransAsphalt Chalenge.
тучо чучо написа:.... Уоутър, ..... го нарече TransAsphalt Chalenge.
vlassadar написа:Идеята за каране из Алпите може и да е добра, щом има толкова инфо, може да се намерят добри варианти за човешко но и интересно каране.
В който случай мога да си вдигна джелезото 17 кила и да си карам с него. Техническото му състояние не ме плаши, а лятна къмпинг екипировка може да се сведе до 1 кг (което ще компенсира тия излишни кг), така че ще останат пътните и храната на място. Може пък и да стане нещо, кой знае
Сашо написа:.... Къмпингуването на повечето места е забранено, но доколкото разбрах "никой нищо няма да ти каже..
Сашо написа:В петък заминавам за Алпите да карам. На който му се идва да казва тук или на 0877 07 26 05.
kapitanblood написа:Сашо написа:В петък заминавам за Алпите да карам. На който му се идва да казва тук или на 0877 07 26 05.
Много ми се ходи,да видя тези красоти,ама пусто няма време и пари.![]()
На теб ти желая,едно незабравимо изкарване,само хубаво време и много снимки да направиш за такива като мен.
Сашо написа:
Много се зарадвах, че всички в Австрия карат колелета. Видях хиляди ентусиасти с водоустойчиви дисаги, обикалящи цяла Европа.
франтишек написа:
А оти па ако разполагаш с пари да не си с маркова екипировка и оборудване?! що се възмущавате на такива?!
joropc написа:...
Изключено е да спиш на неопределени за къмпингуване места в Алпите и да нямаш проблеми!!
...
Назад към Индивидуални карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта