taurus13 написа:То пък има едни хубави чувалчета с качулка и мрежа на лицето, така че нито комарите да те хапят, нито паяците, нито сколопендрите, нито кърлежите, пък като се събудиш на сутринта и мухите да не те гъделичкат.

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!hrissim написа:....

pop_rock написа:Пепелянките се срещат само под 100м. надм.вис.

joropc написа:pop_rock написа:Пепелянките се срещат само под 100м. надм.вис.
Т'ва откъде го измисли?

Morpher написа:.. и той ми припомни една история за Църна Пена ..

joropc написа:Ееее, и баща ти ли я знае?![]()
joropc написа:прякорът и не е оттогава..
taurus13 написа:Абе Явка, това с бълхите е адски идивидуално - тия гадини имат някакви предпочитания и не хапят всеки. Мен в живота бълха не ме е хапала. То явно отровен съм нещо, щото и комари много не ме хапят - само като няма кого друг да хапват. Кърлеж веднъж ме е спохождал.
Едно време спяхме всяка събота и неделя само на чувалчета и никога не съм си мислел, че от това може да има някакви опасности. Ходехме си боси, въргялахме се по тревата и някак кърлежи не сме хващали. Но по социализма мисля, че са обезпаразитявали стадата с някви препарати и разпространиението на гадините не е било толкова голямо, а животни имаше в порядъци повече от сега.

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 32 госта