За 50 лева отгоре си взех машина с четириядрен процесор с 4GB DDR3 RAM, 750W СМ, Akordeon 6850. Успех с продажбата, иначе...
dirtnewbie написа: Бихте ли ми казали дали е възможно в Технополис да си подбереш монитор, компютъра, и периферни устройства?
did написа:dirtnewbie написа: Бихте ли ми казали дали е възможно в Технополис да си подбереш монитор, компютъра, и периферни устройства?
Ти наистина ли искаш компютър без читаво гаранционно обслужване и с никакво следгаранционно обслужване, както и ядове за всеки дребен проблем?
did написа:"Безисходицата е такава ситуация, простият и логичен изход от която просто не ни харесва".
hitar_potter написа:Бях ти споменал за Jar computers, така и не пусна една търсачка начи..
http://jarcomputers.bg/l_bg/?m=22&i=22
Antares написа::offtopic:
Не се ли пишеше безиЗходица? Мислех, че идва от изход.
bluskanie написа:Тия Жар що лъжат, че i3 е 4 ядрен, бе? И къв е тоя видео чип на тоя процесор?
fall_out написа:bluskanie написа:Тия Жар що лъжат, че i3 е 4 ядрен, бе? И къв е тоя видео чип на тоя процесор?
Той си е точно такъв.
qwerty42 написа:i5 също е 2-ядрен, но "симулира" 4 ядра. Единствено i7 е 4-ядрен ;P
qwerty42 написа:Моля, да бъда извинен за своето невежество (:
qwerty42 написа:Нали за т'ва са кавичките ;P Обясних го по-... простичко
qwerty42 написа:За случая и "симулира" си беше достатъчно според мен
k0k0 написа:Следващият път ползвай физически и логически ядра като термини.
qwerty42 написа:fall_out написа:bluskanie написа:Тия Жар що лъжат, че i3 е 4 ядрен, бе? И къв е тоя видео чип на тоя процесор?
Той си е точно такъв.
Не е, 2-ядрен е. i5 също е 2-ядрен, но "симулира" 4 ядра. Единствено i7 е 4-ядрен ;P
agent_Jekov написа:...освен това четох статистика, според която за последните няколко години ASUS е марката с най-малко връщани за поправки по сервизи лаптопи.
bluskanie написа: като си лягам с лаптопа и си ме топли(засега не много, ама да видим), което няма да го оправят при лаптопите скоро май.
Таблета е много голямо недоразумение към днешна дата според мен
bikerider написа:Чета и се смея. Верния ми HP/Compaq 8710p с 4GB и наскоро инсталирана седмица работи като змей вече 5 години... PI 5.5. Явно не е чувал колко са зле HP
did написа:... натоварване на процесора 100% (симулации)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта