sasho_bmx написа:Къде в София може да се намери рамка Dartmoor Hornet ?

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!Ако всичко е на 2г, най-вероятно веригата е силно разтегната, големите венчета отзад са изхабени в синхрон с нея, а на малките си карал по-малко и са по-запазени и затова не пасват добре с веригата и тя вибрира. Отделно средното ако не е сервизирано по никакъв начин за 2г силно вероятно не е в добро състояние, но според мен вибрациите които описваш не могат да се получат от него.penmark написа:Стегнати са болтовете, проверих ги. Много ме съмняват тея лагери на средното. На 2 години са. Лошо, че няма как да ги проверя.
Апаратите са еднакви. При повечето спирачки лостчето не е универсално - ляво/дясно, т.е. обикновено не можеш просто да смениш маркуча, защото ще се окажеш с "обратно" лостче. Ако пък това не те притеснява - технически проблем няма.po_taka написа:има ли разлика в апаратите за предна/задна спирачка ? Гледам е ebay много оферти за предни има, та си мисля че ще е оферта да взема предна и да ѝ сменя маркуча само, а ? Гледах си моите, не виждам някаква разлика
, колелото си
.eksa написа:Здрасти пичове, имам нужда от малко помощ.
Карам Serious El Capitan /има го на линка в подписа/ и спирачки m486. Нещо обаче май съм 85кг кажи речи и си падам по яки спускания, независимо от т'ва, че байкът ми не е за такива.![]()
Та нещо спирачките издъхват яко. Какво ще ме посъветвате? Искам нещо не особено скъпо /да кажем до 200-250 кинта за втора ръка за 2 спирачки/ да си взема, ама се чудя какви да са? Гледам разни elixir-и вървят така, ама не знам дали са удачни...
Сезонът дойде, I need your help!
radeviq написа:penmark: при мен се получи нещо подобно, но от разхлабени болтове на предните венци; конкретно за лагерите нямам идея.
eksa: ако си доволен от Shimano като цяло, просто вдигни класа: Shimano M675, малко над бюджета ти идват, но са чисто нови
Ревю от bikeradar
papinu написа:По българските магазини можеш да намериш продукти на NIKWAX и Grangers:
Grangers XT Proofer
Grangers Universal Spray Cleaner
NIKWAX TX.Direct® Spray-On
Ползвал съм и на двете марки препаратите им за пране и не мога да кажа дали има разлика и в коя полза е - за мен и двете марки са еднакво добри.
Разгледай им продуктите - има и други спрейове, които също могат да ти паснат. От друга страна е важно какво ще намериш в наличност по тукашните магазини - в случай, че ще пазаруваш от България.
maioneza написа:Препоръчайте импрегниращ спрей за яке.
Ozzie написа:@msniki
за какъв Х ти е да се регваш в paypal с UK адрес?!?
msniki написа:Ozzie написа:@msniki
за какъв Х ти е да се регваш в paypal с UK адрес?!?
Като цъкам из ебей, нали като плащам ми излиза БГ Адреса, а доста продавачи не смятат да пращат до България.
.......
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 62 госта