sasho_bmx написа:Къде в София може да се намери рамка Dartmoor Hornet ?
Ако всичко е на 2г, най-вероятно веригата е силно разтегната, големите венчета отзад са изхабени в синхрон с нея, а на малките си карал по-малко и са по-запазени и затова не пасват добре с веригата и тя вибрира. Отделно средното ако не е сервизирано по никакъв начин за 2г силно вероятно не е в добро състояние, но според мен вибрациите които описваш не могат да се получат от него.penmark написа:Стегнати са болтовете, проверих ги. Много ме съмняват тея лагери на средното. На 2 години са. Лошо, че няма как да ги проверя.
Апаратите са еднакви. При повечето спирачки лостчето не е универсално - ляво/дясно, т.е. обикновено не можеш просто да смениш маркуча, защото ще се окажеш с "обратно" лостче. Ако пък това не те притеснява - технически проблем няма.po_taka написа:има ли разлика в апаратите за предна/задна спирачка ? Гледам е ebay много оферти за предни има, та си мисля че ще е оферта да взема предна и да ѝ сменя маркуча само, а ? Гледах си моите, не виждам някаква разлика
eksa написа:Здрасти пичове, имам нужда от малко помощ.
Карам Serious El Capitan /има го на линка в подписа/ и спирачки m486. Нещо обаче май съм 85кг кажи речи и си падам по яки спускания, независимо от т'ва, че байкът ми не е за такива.![]()
Та нещо спирачките издъхват яко. Какво ще ме посъветвате? Искам нещо не особено скъпо /да кажем до 200-250 кинта за втора ръка за 2 спирачки/ да си взема, ама се чудя какви да са? Гледам разни elixir-и вървят така, ама не знам дали са удачни...
Сезонът дойде, I need your help!
radeviq написа:penmark: при мен се получи нещо подобно, но от разхлабени болтове на предните венци; конкретно за лагерите нямам идея.
eksa: ако си доволен от Shimano като цяло, просто вдигни класа: Shimano M675, малко над бюджета ти идват, но са чисто нови
Ревю от bikeradar
papinu написа:По българските магазини можеш да намериш продукти на NIKWAX и Grangers:
Grangers XT Proofer
Grangers Universal Spray Cleaner
NIKWAX TX.Direct® Spray-On
Ползвал съм и на двете марки препаратите им за пране и не мога да кажа дали има разлика и в коя полза е - за мен и двете марки са еднакво добри.
Разгледай им продуктите - има и други спрейове, които също могат да ти паснат. От друга страна е важно какво ще намериш в наличност по тукашните магазини - в случай, че ще пазаруваш от България.
maioneza написа:Препоръчайте импрегниращ спрей за яке.
Ozzie написа:@msniki
за какъв Х ти е да се регваш в paypal с UK адрес?!?
msniki написа:Ozzie написа:@msniki
Като цъкам из ебей, нали като плащам ми излиза БГ Адреса, а доста продавачи не смятат да пращат до България.
.......
teoedosi написа:msniki написа:Ozzie написа:@msniki
Като цъкам из ебей, нали като плащам ми излиза БГ Адреса, а доста продавачи не смятат да пращат до България.
.......
Ами просто си направи промени в ибей акаунта.Вкарай си английския адрес,и го маркирай като адрес на местоживеене.Българския ти си остава като адрес за кореспонденция.Пейпал по подразбиране също го възприема за адрес на доставка,макар че при всяко плащане можеш да го промениш.При такава настройка системата няма да ти блокира участието в търгове само за UK.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта